Nieuwe website voor deze garage uit Aalst

Een mooie website gemaakt door ECOM360 - AD Automotive

Over het bedrijf

AD Automotive en eigenaar Davy heeft meer dan tien jaar ervaring in service en herstellingen. Persoonlijke begeleiding en eerlijke service staan steeds centraal, gekoppeld aan het volgen van de nieuwste en relevantste bijscholingsprogramma’s.

Eigenaar Davy met zijn garage is de absolute place to be als het aankomt op het gebied van auto’s, herstellingen en reparaties. Dit wou Davy ook vertaald zien op zijn eigen website. De website diende er professioneel uit te zien met professionele foto’s (van wagens en herstellingen). Daarnaast was Davy ook geen fan van veel ‘poespas’ en was het dus voor hem belangrijk dat de website eenvoud uitstraalde zonder veel onnodige pagina’s of snufjes.

Dat deden we dan ook: We bouwden een professionele en eenvoudig werkende website waar het voor de bezoeker, wanneer hij of zij de website bezocht, meteen duidelijk was welke dienstverleningen er aangeboden zijn. Daarnaast integreerden we ook onze eigen software op het gebied van verkoop van wagens zodat Davy met een gebruiksvriendelijke tool eenvoudig wagens tweedehands te koop kan aanbieden op zijn website.

AD Automotive

Klant sinds:

2023

Hoe we hen helpen:

Website, Google positie